

Snelle vegetarische curry
Ingrediënten
Voorbereiding
Stap 1
Meng de Kikkoman natuurlijk gebrouwen biologische sojasaus, kokosmelk en het maïszetmeel met 250 ml water.
Stap 2
Verhit de olie in een wok of diepe frituurpan op middelhoog vuur. Voeg uien, gember en knoflook en een snufje currypoeder toe en al roerend een minuut lang laten smoren. Voeg de groenten toe en roerbak ze 4 minuten - of tot de groenten gaar zijn. Voeg de kekererwten en het mengsel van Kikkoman natuurlijk gebrouwen biologische sojasaus, kokosmelk en maïszetmeel toe en breng het aan de kook. Ca. 1 minuut en al roerend laten koken totdat de kekererwten warm zijn.
Stap 3
Garneer met amandelschilfers. Serveer met rijst en naar smaak met mango-chutney.
Recept-ID 93
Recept als PDF
Bedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer