Sushi met garnalengarnering

totale tijd 20 min.
20 min. voorbereidingstijd

Ingrediënten

4 porties
360 g
gekookte sushi-rijst
20 
grote gekookte garnalen
 ½ theelepel
wasabipasta
1 eetlepel
mayonaise
1 eetlepel
kaviaar
een beetje waterkers voor de garnering

Verder:

plastic huishoudfolie
Voedingswaarde (per portie): 207 kJ  /  49 kcal

Voorbereiding

Stap 1

Halveer de garnalen in de lengte. Knip de huishoudfolie in vierkantjes en leg daar de helft van de gehalveerde garnalen op, met het snijvlak naar boven gericht. Vorm van de sushi-rijst 20 even grote balletjes en leg die op de garnalen.

Stap 2

Verdeel de wasabipasta over de rijstballetjes en leg daar andere helft van de gehalveerde garnalen bovenop, zodat elk balletje ingeklemd zit tussen de garnalen. Maak deze ‘sandwiches’ dicht met huishoudfolie en druk zachtjes tot kleine medaillons ontstaan. Verwijder de folie en garneer de sushi met een dot mayonaise, kaviaar en waterkers. Serveer met sojasaus.

Stap 3

Remove the sushi from the cling film, garnish with a dot of mayonnaise, caviar and cress and serve with soy sauce.

Recept-ID 133

Recept als PDF

PDF downloaden

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

Halveer de garnalen in de lengte. Knip de huishoudfolie in vierkantjes en leg daar de helft van de gehalveerde garnalen op, met het snijvlak naar boven gericht. Vorm van de sushi-rijst 20 even grote balletjes en leg die op de garnalen.

Verdeel de wasabipasta over de rijstballetjes en leg daar andere helft van de gehalveerde garnalen bovenop, zodat elk balletje ingeklemd zit tussen de garnalen. Maak deze ‘sandwiches’ dicht met huishoudfolie en druk zachtjes tot kleine medaillons ontstaan. Verwijder de folie en garneer de sushi met een dot mayonaise, kaviaar en waterkers. Serveer met sojasaus.

Remove the sushi from the cling film, garnish with a dot of mayonnaise, caviar and cress and serve with soy sauce.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02
03

Mis geen lekkere dingen!

Meld u aan voor heerlijke inspiratie op regelmatige basis!
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.