

Thaise wok met varkensgehakt, kool & chili
Dit kleurrijke wokgerecht met varkensvlees combineert Thais geïnspireerde specerijen met knapperige kool en de kick van chili voor een gerecht vol smaak, dat in enkele minuten klaar is.
Voorbereiding
Stap 1
Hak de kool fijn. Snijd de sjalotten in reepjes. Hak de knoflook en chilipeper fijn. Snijd de boterbonen in stukjes van 2-3 cm.
Stap 2
Verhit olie in de pan. Voeg de sjalotten en chilipeper toe en bak tot de sjalotten zacht en bruin worden. Voeg aan het eind van de baktijd de knoflook en gember toe.
Stap 3
Rul het gehakt. Bak op hoog vuur tot het vlees aan alle kanten bruin is. Voeg na 2 minuten de kool en boterbonen toe en bak 2 minuten samen met het vlees. Voeg de Thaise basilicumblaadjes toe en bak tot ze slinken. Voeg Kikkoman Sojasaus, vissaus en oestersaus toe en meng goed.
Stap 4
Serveer gegarneerd met de overige Thaise basilicum.
Tip:
Dit gerecht is lekker met rijst en gebakken ei.
Recept-ID 1391
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer