

Tofu-nuggets
Ingrediënten
Voor de saus 1
Voor de saus 2
Voor de tofu-nuggets
Voorbereiding
Stap 1
Roer voor de 1e saus fijngehakte knoflook met ponzu-saus, bieslook en sesamolie. Roer voor de 2e saus sriracha, mayonaise en sojasaus door elkaar.
Stap 2
Snijd voor de tofu-nuggets de tofu in blokjes van ca. 3x3 cm, meng met 1 ½ tl sojasaus en peper en marineer ca. 15 minuten.
Stap 3
Dep de tofu droog en meng met het maïszetmeel. Roer het ei met de resterende sojasaus. Draai de tofustukjes eerst in het eimengsel en vervolgens in het paneermeel.
Stap 4
Bak de tofustukjes ca. 3 minuten goudbruin in de friteuse en serveer de tofu-nuggets met de twee sauzen. Daarbij smaakt een bonte salade heel lekker.
Recept-ID 9
Recept als PDF
Bedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer