

Yuzu Daiquiri
Eenvoudig te mixen, maar onmogelijk te vergeten: de Yuzu Daiquiri combineert friszure yuzu met sanshopeper voor een frisse twist op een klassieker – perfect voor zowel beginners als pro's.
Voorbereiding
Stap 1

2 cocktailshakers – 16 ijsblokjes (circa 20 g per blokje) – 100 ml yuzu sake – 60 ml limoensap – 40 ml suikersiroop – 2 scheutjes Kikkoman Ponzu - een Mengsel van Sojasaus, Azijn en Yuzusap
Dit recept is voor 2 drankjes. Verdeel de ingrediënten gelijkmatig over de twee cocktailshakers, sluit ze goed af en schud krachtig.
Stap 2

2 cocktailstrainers – 2 cocktailzeefjes – Sanshopeper
Zeef de mengsels vanuit de cocktailshakers dubbel in chique champagne- of martiniglazen, door gebruik te maken van de cocktailstrainers en cocktailzeefjes om het ijs of pulp te op te vangen.
Garneer elk drankje met een beetje sanshopeper voor een aromatische finish.
Tip:
Drink alsjeblieft verantwoordelijk - overmatig alcoholgebruik kan je gezondheid schaden.
Recept-ID 1432
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer