Cherry Lady
Cherry Lady

Cherry Lady

totale tijd5 min.
5 min.voorbereidingstijd

Een heerlijke koffiecocktail die de warmte van Schotse whisky en rijke espresso combineert met een vleugje kers. Een perfect feestelijke traktatie voor liefhebbers van gedurfde en verleidelijke smaken.

Ingrediënten

2 porties

Benodigdheden: 2 cocktailshakers en 2 zeven

Ingrediënten:

40 ml
scotch
40 ml
kersenlikeur
120 ml
espresso (2 shots)
20 ml
esdoornsiroop
16 
ijsblokjes (circa 20 g per stuk)
Wat chocoladeschaafsel ter decoratie
Voedingswaarde (per portie):502 kJ / 120 kcal

Voorbereiding

Stap 1

40 ml scotch – 40 ml kersenlikeur – 120 ml espresso (2 shots) – 20 ml esdoornsiroop – 2 scheutjes Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus16  ijsblokjes (circa 20 g per stuk)

Meng alle ingrediënten en verdeel evenredig over de cocktailshakers. Schud goed tot het koud is.

Stap 2

Chocoladeschaafsel ter decoratie

Zeef het mengsel zonder ijs in de cocktailglazen en decoreer elk glas met chocoladeschaafsel.

Tip:

Drink alsjeblieft verantwoord - overmatig alcoholgebruik kan je gezondheid schaden.

Recept-ID 1400

Recept als PDF

PDF downloaden

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

40 ml scotch – 40 ml kersenlikeur – 120 ml espresso (2 shots) – 20 ml esdoornsiroop – 2 scheutjes Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus16 ijsblokjes (circa 20 g per stuk)

Meng alle ingrediënten en verdeel evenredig over de cocktailshakers. Schud goed tot het koud is.

Chocoladeschaafsel ter decoratie

Zeef het mengsel zonder ijs in de cocktailglazen en decoreer elk glas met chocoladeschaafsel.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02

Loop nooit iets mis!

Interessante informatie, heerlijke recepten en leuke winacties

Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.