

Zomerse couscoussalade met een hint van citroen
Een frisse en zomerse salade als perfecte sidekick voor barbecuegerechten. Kikkoman Ponzu zorgt voor de citrusdressing - zo simpel!
Ingrediënten
Voorbereiding
Stap 1

Doe de couscous in een kom. Voeg de olijfolie en Kikkoman Ponzu sojasaus Citrus toe en meng grondig. Giet er voldoende kokend water over tot ongeveer 1 cm boven de couscous en dek de kom af. Zet 15 minuten opzij.
Stap 2

Snijd de druiven en tomaten doormidden. Snijd de lente-uitjes en de knoflook fijn. Snijd de komkommer en de paprika in blokjes. Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes.
Stap 3

Roer de geweekte couscous met een vork tot een luchtig geheel.
Stap 4

Voeg druiven en beide soorten tomaten toe. Voeg uien en knoflook toe en meng grondig. Voeg rode peper, geroosterde zonnebloempitten, komkommer en kruiden toe.
Stap 5

Goed mengen en indien nodig op smaak brengen met Kikkoman Ponzu sojasaus Citrus en zwarte peper.
Recept-ID 1128
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer