Zoeken
Filter
Tofusteaks
Bookmark
226 van 237

Tofusteaks

Bereidingstijd: 40 min
Calorieën (per portie): 815 kJ / 195 kcal

Ingrediënten voor 4 porties

  • 200 à 300 g tofu
  • 10 g geraspte gember
  • 1 lenteuitje, gehakt
  • Aardappelmeel

Dip:

Bereiding

Dep de tofu droog en snijd hem in plakjes van ongeveer 1,5 cm dik. Rasp de verse gember en snijd de lenteuitjes in dunne schijfjes.

Verhit alle ingrediënten voor de dip in een pan op laag vuur - niet laten koken.

Doe de tofuplakjes in het aardappelmeel en frituur ze op 170°C in de olie. Alternatief kan de tofu in een pan van beide zijden 2 à 3 minuten worden gebraden, totdat ze knapperig goudbruin zijn.

Serveer de tofu met warme groenten of salade en de dip.

Producten gebruikt in dit recept

Ingrediënten voor 4 porties

  • 200 à 300 g tofu
  • 10 g geraspte gember
  • 1 lenteuitje, gehakt
  • Aardappelmeel

Dip: