

Avocadosalade met druiven
Zoete druiven, romige avocado en malse tuinbonen worden gecombineerd met knapperige walnoten in deze kleurrijke zomerse salade, afgewerkt met een pittige chimichurrisaus. Heerlijk als hoofdgerecht of als bijgerecht bij de lunch of bij gegrilde gerechten.
Voorbereiding
Stap 1

300 g tuinbonen – 1 avocado
Kook de tuinbonen kort tot ze gaar maar nog steeds stevig zijn, en pel ze vervolgens. Snijd de avocado in plakjes.
Stap 2

300 g rode druiven – 50 g walnoten – 100 g veldsla – ½ bos(je) verse munt – ½ bos(je) verse peterselie – 1 takje verse oregano
Meng in een kom de avocado, bonen, druiven, walnoten, veldsla en kruiden.
Stap 3

1 knoflook – ½ chilipeper – ½ bos(je) verse peterselie – 1 takje verse oregano – 3 el olijfolie – 2 el Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Tamari Glutenvrije Sojasaus – 1 el appelazijn
Hak de knoflook, chilipeper en kruiden fijn. Meng dit met de olijfolie, Kikkoman Tamari Glutenvrije Sojasaus en appelazijn. Sprenkel de chimichurrisaus over de salade.
Recept-ID 1580
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer