[Translate to Niederländisch:]
[Translate to Niederländisch:]

Chinese kool & spinaziesalade

totale tijd 15 min.
15 min. voorbereidingstijd

Licht, knapperig en boordevol groene energie – perfect als lunch, lichte avondmaal op een warme dag of als bijgerecht bij hoofdgerechten en gegrilde schotels.

Ingrediënten

2 porties
1 
Chinese kool
1 
lange komkommer
1 
koolrabi
1 bos(je)
bieslook
1 
takje verse munt
50 g
spinazie
1 
kleine ui
1 
teentje knoflook
3 el
olijfolie
1 el
citroensap
1 el
edelgistvlokken
2 el
geroosterde cashewnoten
Voedingswaarde (per portie):1.922 kJ / 459 kcal
30,6 gVetten
15,1 gEiwitten
40,3 gKoolhydraten

Voorbereiding

Stap 1

1  Chinese kool – 1  lange komkommer – 1  koolrabi – 1 bos(je) bieslook – 1  takje verse munt

Snijd de kool fijn en snijd de koolrabi in blokjes. Verwijder de zaadjes uit de komkommer en zet ze apart. Snijd de rest van de komkommer in plakjes. Meng de groenten met de gehakte bieslook en muntblaadjes.

Stap 2

50 g spinazie – 1  kleine ui – 1  teentje knoflook – 3 el olijfolie – 2 el Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus Met Minder Zout1 el Kikkoman Smaakverfijner voor Sushirijst (125ml)1 el citroensap – 1 el edelgistvlokken – 2 el geroosterde cashewnoten

Mix de spinazie, ui, knoflook en de apart gehouden komkommerzaadjes tot een gladde saus met de olijfolie, Kikkoman Sojasaus Minder Zout, Kikkoman Smaakverfijner voor Sushirijst, citroensap, edelgistvlokken en cashewnoten. Giet de dressing over de groenten en meng goed.

Recept-ID 1578

Recept als PDF

PDF downloaden

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

1 Chinese kool – 1 lange komkommer – 1 koolrabi – 1 bos(je) bieslook – 1 takje verse munt

Snijd de kool fijn en snijd de koolrabi in blokjes. Verwijder de zaadjes uit de komkommer en zet ze apart. Snijd de rest van de komkommer in plakjes. Meng de groenten met de gehakte bieslook en muntblaadjes.

50 g spinazie – 1 kleine ui – 1 teentje knoflook – 3 el olijfolie – 2 el Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus Met Minder Zout1 el Kikkoman Smaakverfijner voor Sushirijst (125ml)1 el citroensap – 1 el edelgistvlokken – 2 el geroosterde cashewnoten

Mix de spinazie, ui, knoflook en de apart gehouden komkommerzaadjes tot een gladde saus met de olijfolie, Kikkoman Sojasaus Minder Zout, Kikkoman Smaakverfijner voor Sushirijst, citroensap, edelgistvlokken en cashewnoten. Giet de dressing over de groenten en meng goed.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02

Loop nooit iets mis!

Interessante informatie, heerlijke recepten en leuke winacties

Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.