![[Translate to Niederländisch:] [Translate to Niederländisch:]](https://www.kikkoman.nl/fileadmin/_processed_/7/a/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Mobile_Header_c547786370.webp)
![[Translate to Niederländisch:] [Translate to Niederländisch:]](https://www.kikkoman.nl/fileadmin/_processed_/6/2/csm_1578_Goddess_salad_with_napa_cabbage_and_spinach_Desktop_Header_603b9d1582.webp)
Chinese kool & spinaziesalade
Licht, knapperig en boordevol groene energie – perfect als lunch, lichte avondmaal op een warme dag of als bijgerecht bij hoofdgerechten en gegrilde schotels.
Voorbereiding
Stap 1

1 Chinese kool – 1 lange komkommer – 1 koolrabi – 1 bos(je) bieslook – 1 takje verse munt
Snijd de kool fijn en snijd de koolrabi in blokjes. Verwijder de zaadjes uit de komkommer en zet ze apart. Snijd de rest van de komkommer in plakjes. Meng de groenten met de gehakte bieslook en muntblaadjes.
Stap 2

50 g spinazie – 1 kleine ui – 1 teentje knoflook – 3 el olijfolie – 2 el Kikkoman Natuurlijk Gebrouwen Sojasaus Met Minder Zout – 1 el Kikkoman Smaakverfijner voor Sushirijst (125ml) – 1 el citroensap – 1 el edelgistvlokken – 2 el geroosterde cashewnoten
Mix de spinazie, ui, knoflook en de apart gehouden komkommerzaadjes tot een gladde saus met de olijfolie, Kikkoman Sojasaus Minder Zout, Kikkoman Smaakverfijner voor Sushirijst, citroensap, edelgistvlokken en cashewnoten. Giet de dressing over de groenten en meng goed.
Recept-ID 1578
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer