![[Translate to Niederländisch:] [Translate to Niederländisch:]](https://www.kikkoman.nl/fileadmin/_processed_/2/a/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Mobile_Header_01415c47da.webp)
![[Translate to Niederländisch:] [Translate to Niederländisch:]](https://www.kikkoman.nl/fileadmin/_processed_/3/2/csm_1577_Carrot_Ginger_Salad_With_Cilantro_Desktop_Header_7f6137e576.webp)
Wortel-, gember- en macadamiasalade
Deze wortel-gembersalade barst van de frisheid, smaak en knapperigheid. Kikkoman Ponzu Yuzu voegt een citrussmaak toe, terwijl macadamianoten en edamame zorgen voor textuur en voedingswaarde. Perfect als lichte snack of bijgerecht bij Aziatische gerechten.
Voorbereiding
Stap 1

5 grote wortelen – 3 el Kikkoman Ponzu - een Mengsel van Sojasaus, Azijn en Yuzusap – 2 el Kikkoman Geroosterde Sesamolie – ½ tl kurkuma – 1 tl geraspte gember
Schil de wortelen en snijd ze in dunne reepjes. Meng met de Kikkoman Ponzu Yuzu, Kikkoman Sesamolie, kurkuma en geraspte gember. Laat 10 minuten staan.
Stap 2

200 g gekookte edamame – 1 bos(je) verse koriander – 80 g macadamianoten
Meng de gemarineerde wortelen met de edamame, verse koriander en macadamianoten.
Recept-ID 1577
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer