Champignons met spinazievulling
Zoeken
Filter
Champignons met spinazievulling
Bookmark
35 van 180

Champignons met spinazievulling

Vegetarisch en perfect bereid op de barbecue; Champignons met spinazievulling van de barbecue. KIKKOMAN laat zien hoe je deze vegetarische en perfect met KIKKOMAN sojasaus gekruide klassieker klaarmaakt op de barbecue. Verwen je gasten eens met een ietwat andere smaak van champignons.

Champignons met spinazievulling
Totale tijd 40 min
Bereidingstijd: 25 min
kooktijd 15 min
Voedingswaarden (per portie) 670 kJ / 160 kcal
Vetten: 9 g
Eiwitten: 14 g
Koolhydraten: 6 g

Ingrediënten voor 4 portie(s)

  • 8 reuzenchampignons
  • 50 g bladspinazie 
  • 1 rode paprika 
  • 1 rode ui 
  • 1 el boter 
  • 2 tl KIKKOMAN sojasaus
  • versgemalen witte peper 
  • 75 g kruidenroomkaas 

Bereiding

  1. Maak de champignons schoon (spoel ze niet af). Verwijder de steeltjes en hak ze fijn. Leg de hoedjes apart. Spoel de bladspinazie af en hak de blaadjes fijn. Spoel ook de paprika af en snijd hem in blokjes. Schil en snipper de ui. 
  2. Smelt de boter in een gietijzeren koekenpan op de hete barbecue en bak de uisnippers goudbruin. Voeg de fijngehakte champignonsteeltjes, de bladspinazie en paprikablokjes toe en roer alles goed door. Blus af met de KIKKOMAN sojasaus en voeg peper naar smaak toe. 
  3. Laat het geheel iets afkoelen en roer vervolgens de kruidenroomkaas erdoor. Voeg opnieuw peper naar smaak toe. Vul de champignonhoedjes met de spinazievulling. 
  4. Gril vervolgens de gevulde champignons 10–15 minuten (afhankelijk van de grootte) boven indirecte hitte, naar wens op een grillplank.
Totale tijd 40 min
Bereidingstijd: 25 min
kooktijd 15 min
Voedingswaarden (per portie) 670 kJ / 160 kcal
Vetten: 9 g
Eiwitten: 14 g
Koolhydraten: 6 g

Ingrediënten voor 4 portie(s)

  • 8 reuzenchampignons
  • 50 g bladspinazie 
  • 1 rode paprika 
  • 1 rode ui 
  • 1 el boter 
  • 2 tl KIKKOMAN sojasaus
  • versgemalen witte peper 
  • 75 g kruidenroomkaas