Aziatische bloemkool-wings
Ingrediënten
Voor de bloemkool-wings
Bovendien
Voorbereiding
Stap 1
Verdeel de bloemkool in roosjes en was deze. Meng het meel met ca. 150 ml water en sojasaus. Wentel de roosjes hierin en leg ze op een van bakpapier voorziene bakplaat. Bak in de voorverwarmde oven op 225°C gedurende ca. 15 minuten.
Stap 2
Schil de knoflook, pers deze en meng hem met ketchup, Tamari, siroop, gember, olie en limoensap. Meng de hete bloemkool-wings met de marinade, leg ze terug op de bakplaat en bak ze nogmaals gedurende ca. 5 à 10 minuten.
Stap 3
Reinig de lenteuitjes, was deze en snijd in fijne ringen. Breng de kokosmelk met de pindakaas aan de kook en breng op smaak met limoensap, sojasaus en chilipoeder. Garneer de bloemkool-wings met lenteuitjes, sesam en koriander en serveer met de kokossaus.
Recept-ID 56
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer