Chocolade-sojasaus-konfijt
totale tijd140 min.
140 min.voorbereidingstijd
Voedingswaarde (per portie):209 kJ / 49 kcal
3,3 gVetten
0,6 gEiwitten
4,3 gKoolhydraten
Voorbereiding
Stap 1
Hak de chocolade in grove stukjes en laat ze smelten boven een heet waterbad. Roer de room en sojasaus erdoor. Giet het chocolademengsel in een met folie beklede vorm (ongeveer 10 x 10 cm) en laat het koel en afdekt staan in de koelkast voor minstens 2 uren.
Stap 2
Maak het chocolademengsel los van de vorm, snijd het in blokjes van ongeveer 2 x 2 cm groot, bestrooi het met cacaopoeder en serveer het naar wens met verse bessen gegarneerd met mun.
Recept-ID 213
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer