Chocolade-sojasaus-konfijt

totale tijd 140 min.
140 min. voorbereidingstijd

Ingrediënten

20 porties
140 g
pure chocolade
60 ml
room
2 ½ eetlepels
cacaopoeder
Voedingswaarde (per portie): 209 kJ  /  49 kcal
3,3 g Vetten
0,6 g Eiwitten
4,3 g Koolhydraten

Voorbereiding

Stap 1

Hak de chocolade in grove stukjes en laat ze smelten boven een heet waterbad. Roer de room en sojasaus erdoor. Giet het chocolademengsel in een met folie beklede vorm (ongeveer 10 x 10 cm) en laat het koel en afdekt staan in de koelkast voor minstens 2 uren.

Stap 2

Maak het chocolademengsel los van de vorm, snijd het in blokjes van ongeveer 2 x 2 cm groot, bestrooi het met cacaopoeder en serveer het naar wens met verse bessen gegarneerd met mun.

Recept-ID 213

Recept als PDF

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

Hak de chocolade in grove stukjes en laat ze smelten boven een heet waterbad. Roer de room en sojasaus erdoor. Giet het chocolademengsel in een met folie beklede vorm (ongeveer 10 x 10 cm) en laat het koel en afdekt staan in de koelkast voor minstens 2 uren.

Maak het chocolademengsel los van de vorm, snijd het in blokjes van ongeveer 2 x 2 cm groot, bestrooi het met cacaopoeder en serveer het naar wens met verse bessen gegarneerd met mun.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02

Mis geen lekkere dingen!

Meld u aan voor heerlijke inspiratie op regelmatige basis!
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.