Japanse vegetarische ramen
Snelle en gemakkelijke vegetarische ramen met Kikkoman ramenbasis voor soep en gebakken tofu, bok choy en shiitakepaddenstoelen. Allemaal heerlijk gecombineerd in deze Japanse noedelsoep.
Voorbereiding
Stap 1
Voor gebakken tofu: dep de tofu droog met keukenpapier, zet 2 minuten in de magnetron (700W) en bak dan 10 minuten in de olie.
Stap 2
Breng de ingrediënten voor de shiitakesmakenmix aan de kook en kook 7 min.
Stap 3
Snijd de wortels, prei en bok choy fijn. Kook elk van deze groenten en kook de sperziebonen apart tot ze zacht zijn.
Stap 4
Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 5
Breng in een pan ca. 540 ml water aan de kook en meng met 60 ml Kikkoman ramenbasis voor soep.
Stap 6
Verdeel de soep over 2 kommen. Laat de noedels goed uitlekken en voeg ze toe aan de soep.
Stap 7
Schep de gekookte shiitake en gekookte groenten erop en garneer met de tofu.
Recept-ID 1102
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer