Japanse vegetarische ramen
Japanse vegetarische ramen

Japanse vegetarische ramen

5 2 beoordelingen
totale tijd25 min.
10 min.voorbereidingstijd
15 min.kooktijd

Snelle en gemakkelijke vegetarische ramen met Kikkoman ramenbasis voor soep en gebakken tofu, bok choy en shiitakepaddenstoelen. Allemaal heerlijk gecombineerd in deze Japanse noedelsoep.

Ingrediënten

2 porties
200 g
tofu
300 ml
zonnebloemolie
 ¼ 
wortel
160 g
bok choy
100 g
prei
4 stuk
stuks sperziebonen
200 g
ramen noedels

Voor de ramensoep

540 ml
water

Voor de smakenmix voor de shiitakepaddenstoelen

2 stuk
stuks shiitakepaddenstoelen
150 ml
water
Voedingswaarde (per portie):2369 kJ / 567 kcal
18,9 gVetten
26,2 gEiwitten
70,8 gKoolhydraten

Voorbereiding

Stap 1

Voor gebakken tofu: dep de tofu droog met keukenpapier, zet 2 minuten in de magnetron (700W) en bak dan 10 minuten in de olie.

Stap 2

Breng de ingrediënten voor de shiitakesmakenmix aan de kook en kook 7 min.

Stap 3

Snijd de wortels, prei en bok choy fijn. Kook elk van deze groenten en kook de sperziebonen apart tot ze zacht zijn.

Stap 4

Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Stap 5

Breng in een pan ca. 540 ml water aan de kook en meng met 60 ml Kikkoman ramenbasis voor soep.

Stap 6

Verdeel de soep over 2 kommen. Laat de noedels goed uitlekken en voeg ze toe aan de soep.

Stap 7

Schep de gekookte shiitake en gekookte groenten erop en garneer met de tofu.

Recept-ID 1102

Recept als PDF

PDF downloaden

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

Voor gebakken tofu: dep de tofu droog met keukenpapier, zet 2 minuten in de magnetron (700W) en bak dan 10 minuten in de olie.

Breng de ingrediënten voor de shiitakesmakenmix aan de kook en kook 7 min.

Snijd de wortels, prei en bok choy fijn. Kook elk van deze groenten en kook de sperziebonen apart tot ze zacht zijn.

Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Breng in een pan ca. 540 ml water aan de kook en meng met 60 ml Kikkoman ramenbasis voor soep.

Verdeel de soep over 2 kommen. Laat de noedels goed uitlekken en voeg ze toe aan de soep.

Schep de gekookte shiitake en gekookte groenten erop en garneer met de tofu.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02
03
04
05
06
07

Loop nooit iets mis!

Interessante informatie, heerlijke recepten en leuke winacties
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.