Kikkoman-garnalen

3,5 2 beoordelingen
totale tijd 35 min.
20 min. voorbereidingstijd
15 min. kooktijd

Ingrediënten

4 porties
15 ml
olijfolie
1 
ui
1 
chili
1 
stengel citroengras
1 theelepel
vers gehakte gember
1 kg
kokosmelk
250 ml
castorsuiker (fijne suiker)
1 theelepel
griessuiker
1 handvol
gehakte basilicum
Voedingswaarde (per portie): 1595 kJ  /  381 kcal

Voorbereiding

Verhit in een grote pan of wok de olijfolie Voeg de fijngehakte ui, de chili, het fijngedrukte citroengras en de gember hieraan toe en bak het 1 minuut  Voeg de garnalen en laat het nog eens 2 minuten bakken onder het roeren. Meng ondertussen de kokosmelk, de sojasaus en de suiker in een kom en giet het mengsel over de garnalen. Laat het nog eens 2 minuten garen en roer daarbij totdat de garnalen volkomen ondoorzichtig en gaar zijn. Garneer het met basilicum garneren en serveer het meteen met een verse komkommersalade of gekookte jasmijnrijst.

Recept-ID 397

Recept als PDF

PDF downloaden

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

Verhit in een grote pan of wok de olijfolie Voeg de fijngehakte ui, de chili, het fijngedrukte citroengras en de gember hieraan toe en bak het 1 minuut  Voeg de garnalen en laat het nog eens 2 minuten bakken onder het roeren. Meng ondertussen de kokosmelk, de sojasaus en de suiker in een kom en giet het mengsel over de garnalen. Laat het nog eens 2 minuten garen en roer daarbij totdat de garnalen volkomen ondoorzichtig en gaar zijn. Garneer het met basilicum garneren en serveer het meteen met een verse komkommersalade of gekookte jasmijnrijst.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01

Mis geen lekkere dingen!

Meld u aan voor heerlijke inspiratie op regelmatige basis!
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.