Kokosnoot- & perziksoep met fruitspiesjes

totale tijd 15 min.
15 min. voorbereidingstijd

Heerlijk verfrissende zomerfruitsoep van aromatische perziken, perziknectar, kokosmelk, Kikkoman sojasaus en citroensap, ijskoud geserveerd. Afgewerkt met kleurrijke perzik-frambozenspiesjes.

Ingrediënten

2 porties
3 
rijpe perziken (of nectarines)
200 ml
perziknectar
100 ml
kokosmelk
1 ½ theelepels
citroensap
 ½ theelepel
suiker
60 g
frambozen
2 theelepels
geraspte of geschaafde kokos

Ook

kleine satéstokjes
Voedingswaarde (per portie): 1293 kJ  /  311 kcal
11,9 g Vetten
4,5 g Eiwitten
40,6 g Koolhydraten

Voorbereiding

Stap 1

Perziken: ontvel, halveer, verwijder de pitten en snijd de perziken in blokjes.

Stap 2

Pureer de helft van de perziken met nectar en kokosmelk en breng op smaak met Kikkoman sojasaus, citroensap en suiker.

Stap 3

Voeg de helft van de perzikblokjes toe aan de soep en schik de rest op spiesjes met de frambozen.

Stap 4

Verdeel de soep over kommen, garneer met kokosschilfers en de spiesjes en serveer.

Tip

Serveer met vanille-ijs als topping. 

Gebruik vanillesuiker in plaats van gewone suiker.

Recept-ID 1142

Recept als PDF

PDF downloaden

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

Perziken: ontvel, halveer, verwijder de pitten en snijd de perziken in blokjes.

Pureer de helft van de perziken met nectar en kokosmelk en breng op smaak met Kikkoman sojasaus, citroensap en suiker.

Voeg de helft van de perzikblokjes toe aan de soep en schik de rest op spiesjes met de frambozen.

Verdeel de soep over kommen, garneer met kokosschilfers en de spiesjes en serveer.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02
03
04

Mis geen lekkere dingen!

Meld u aan voor heerlijke inspiratie op regelmatige basis!
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.