Kokosnoot- & perziksoep met fruitspiesjes
Heerlijk verfrissende zomerfruitsoep van aromatische perziken, perziknectar, kokosmelk, Kikkoman sojasaus en citroensap, ijskoud geserveerd. Afgewerkt met kleurrijke perzik-frambozenspiesjes.
Voorbereiding
Stap 1
Perziken: ontvel, halveer, verwijder de pitten en snijd de perziken in blokjes.
Stap 2
Pureer de helft van de perziken met nectar en kokosmelk en breng op smaak met Kikkoman sojasaus, citroensap en suiker.
Stap 3
Voeg de helft van de perzikblokjes toe aan de soep en schik de rest op spiesjes met de frambozen.
Stap 4
Verdeel de soep over kommen, garneer met kokosschilfers en de spiesjes en serveer.
Tip
Serveer met vanille-ijs als topping.
Gebruik vanillesuiker in plaats van gewone suiker.
Recept-ID 1142
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer