Makkelijke wortelsoep met koriander, burrata en amandelen
Recept voor een heerlijke, romige wortel- en koriandersoep die klaar is in slechts 30 minuten. De burrata en amandeltopping voegen een vleugje luxe toe, waardoor het ideaal is als voorgerecht voor een etentje. Geschikt voor vegetariërs.
Voorbereiding
Stap 1
Gebruik een steelpan om de gesneden wortelen te laten zweten in boter met gehakte knoflook en kruiden. Giet na 5 minuten de bouillon erover, breng het op smaak met Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus en laat het 20 minuten koken.
Stap 2
Mix de soep met een blender tot een gladde massa en bestrooi het met verse peterselie.
Stap 3
Rooster de amandelen in een droge koekenpan.
Stap 4
Serveer de soep met burrata, bestrooi met amandelen, peper en peterselie en besprenkel met olijfolie.
Recept-ID 1039
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer