Rigatoni-kipsalade met mosterd-sojasausdressing
Ingrediënten
Voor de dressing:
Voor de salade:
Voorbereiding
Stap 1
Laat voor de dressing sinaasappelsap tot ca. de helft inkoken. Roer de sinaasappelsap, mosterd, sojasaus en olie door elkaar en breng het geheel op smaak met peper en suiker.
Stap 2
Bereid voor de salade rigatoni volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat het afkoelen. Was de kippenborstfilet, halveer hem dwars, dep hem droog, kruid met zout en peper, laat 5-6 minuten smoren, laat afkoelen en scheur hem langs de vleesvezels fijn.
Stap 3
Verdeel de broccoli in kleine roosjes, was, blancheer en laat schrikken. Schil en fileer de sinaasappel. Was de tomaten en halveer ze eventueel. Was de spinazie en slinger hem droog.
Stap 4
Meng de rigatoni, broccoli, sinaasappelfilets, tomaten, spinazie en olijven met ca. ¾ van de dressing en verdeel over de borden. Garneer het kippenvlees daarop, besprenkel het met de overige dressing en serveer.
Recept-ID 273
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer