

Romige paprika- en tomatensoep met teriyaki-garnalen
Dit gladde soeprecept is zo eenvoudig te maken en overheerlijk. Vol met kleurrijke, verse rode paprika's en tomaten. Het is ideaal voor een gezonde lunch of een feestelijk voorgerecht. De teriyaki-garnalen maken het extra speciaal, maar voor veganisten of vegetariërs kan je ze gewoon weglaten.
Ingrediënten
Om te serveren
Voorbereiding
Stap 1
Gebruik een steelpan om de in blokjes gesneden paprika's, chilipepers, tomaten en gehakte knoflook in olijfolie te bakken. Giet de bouillon erbij, breng het op smaak met Kikkoman sojasaus (of Kikkoman Ponzu) en laat het 20 minuten koken.
Stap 2
Eens de soep bijna klaar is, bestrijk je de schoongemaakte garnalen met Kikkoman Teriyaki Marinade en bak of gril je ze tot ze gaar zijn. Bak de padron pepers of gesneden courgette in olijfolie en strooi de basilicum en chili erover.
Stap 3
Mix de soep met een blender tot een gladde massa en breng op smaak met peper en verse basilicum. Serveer met de gekookte garnalen en padrons.
Recept-ID 1038
Recept als PDF
Bedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer