

Sla & ansjovisdressing
Gegrilde sla van de barbecue is een geweldig idee als voorgerecht en een smakelijke verrassing voor uw gasten.
Ingrediënten
Dressing
Voorbereiding
Stap 1
Snijd de kropjes sla in de lengte doormidden. Besprenkel met olijfolie, honing en Kikkoman Ponzu sojasaus Citrus.
Stap 2
Grill of barbecue de sla op een oppervlak met hoge temperatuur gedurende ongeveer 1-2 minuten aan beide zijden. Grill ook de kerstomaatjes.
Stap 3
Doe de mayonaise met de Kikkoman Ponzu sojasaus Citrus, knoflook, mosterd, geraspte Parmezaanse kaas, ansjovis, Kikkoman sojasaus en versgemalen peper in de blender. Mix alles grondig tot een gladde saus.
Stap 4
Serveer de gegrilde sla met de kerstomaatjes en de ansjovisdressing. Bestrooi met parmezaanschilfers en gehakte peterselie. Serveer met croutons.
Recept-ID 1125
Recept als PDF
Bedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer