Sojasaus & kruidenboter

totale tijd 10 min.
10 min. voorbereidingstijd

Deze heerlijke soja- en kruidenboter is ideaal voor gegrilde of gebarbecuede steaks. Leg een toefje op het gebakken vlees voor extra sappigheid en smaak

Ingrediënten

4 porties
1 
teentje knoflook
2 
stengels basilicumblaadjes
250 g
zachte boter
3 eetlepels
geraspte Parmezaanse kaas
1 eetlepel
ahornsiroop
Citroenpeper of zwarte peper
Voedingswaarde (per portie): 2143 kJ  /  512 kcal
54,2 g Vetten
3,9 g Eiwitten
2 g Koolhydraten

Voorbereiding

Stap 1

Pel de knoflook en hak hem fijn. Was de basilicum, dep droog en verwijder de blaadjes. Snijd de blaadjes in dunne reepjes.

Stap 2

Meng de knoflook, basilicum, sojasaus, Parmezaanse kaas en ahornsiroop met de boter en breng op smaak met citroenpeper.

Recept-ID 869

Recept als PDF

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

Pel de knoflook en hak hem fijn. Was de basilicum, dep droog en verwijder de blaadjes. Snijd de blaadjes in dunne reepjes.

Meng de knoflook, basilicum, sojasaus, Parmezaanse kaas en ahornsiroop met de boter en breng op smaak met citroenpeper.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02

Mis geen lekkere dingen!

Meld u aan voor heerlijke inspiratie op regelmatige basis!
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.