

Teriyaki garnaal en avocado toast
Voedingswaarde (per portie):
1531 kJ
/
365 kcal
2,1 g
Vetten
21,4 g
Eiwitten
28,2 g
Koolhydraten
Voorbereiding
Stap 1
Pureer de avocado met de sap van 1 van de limoenen en breng het op smaak met zout en peper. Smeer het over het geroosterde zuurdesembrood.
Stap 2
Verwarm de olie in een pan met een antiaanbaklaag of wok en roerbak de garnalen ongeveer 30 seconden op hoog vuur. Voeg de Kikkoman Teriyaki Saus met Knoflook Knoflook toe en verwarm een paar minuten mee totdat de garnalen gaar zijn.
Stap 3
Beleg het met avocado besmeerde brood met de garnalen. Bestrooi naar smaak met de koriander en limoensap.
Recept-ID 148
Recept als PDF
Bedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer