

Veldsla met selderij, sinaasappels en pestodressing
totale tijd
12 min.
10 min.
voorbereidingstijd
2 min.
kooktijd
Zachte veldsla, sappige sinaasappel en knapperige selderij voegen verschillende texturen toe aan deze gezonde vegetarische salade.
Voedingswaarde (per portie):
2080 kJ
/
497 kcal
37,4 g
Vetten
9,8 g
Eiwitten
29,6 g
Koolhydraten
Voorbereiding
Stap 1
Rooster alle zonnebloempitten in een pan.
Stap 2
Maak de basilicum schoon en doe in een blender. Voeg ook de rest van de pesto-ingrediënten toe en mix grondig.
Stap 3
Snijd de selderij in dunne plakjes en verdeel de sinaasappel in partjes. Voeg toe aan een kom met de schoongemaakte veldsla.
Stap 4
Meng met de pestodressing en bestrooi met de overige zonnebloempitten.
Recept-ID 1137
Recept als PDF
Bedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer