

Wokgerecht met paddenstoelen, tofu en udonnoedels
Een fusiongerecht met paddenstoelen dat Europese invloeden combineert met Aziatische bereidingstechnieken. De Japanse udonnoedels maken dit voedzame vegetarische gerecht af. Hoewel je iedere paddenstoel kan gebruiken, is een mix van Aziatische en Europese soorten ideaal.
Ingrediënten
Tofu:
Paddenstoelen:
Voorbereiding
Stap 1
Snijd de tofu in blokjes en doe in een kom. Voeg Kikkoman Sojasaus, honing, knoflook, rijstwijn en tijm toe. Meng grondig.
Stap 2
Snijd de paddenstoelen in stukjes van gelijke grootte. Snijd de knoflook fijn en de prei in ringen.
Stap 3
Verhit wat olie in de pan. Pers de marinade uit de tofu en bak goudbruin in de pan. Bewaar de marinade. Haal de tofu uit de pan.
Stap 4
Verhit de pan nogmaals en roerbak de paddenstoelen 1-2 minuten op hoog vuur tot ze bruin beginnen te worden. Voeg knoflook en prei toe en wok 1 minuut. Voeg de spinazie en tofu toe en wok nog 1 minuut. Voeg de udonnoedels, Kikkoman Sojasaus en kruiden toe en meng goed. Voeg de overige tofumarinade toe. Wok alles nog 1 minuut.
Stap 5
Serveer het complete gerecht op borden.
Recept-ID 1390
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer