

Zoet-zure groentenwok
Met een zoet-zure sojaglazuur is dit gerecht vol groenten een kleurrijke smaakexplosie. Ideaal als hoofd- of bijgerecht. Kies je favoriete groenten voor deze veelzijdige creatie!
Ingrediënten
Saus:
Garnering:
Voorbereiding
Stap 1
Snijd de paprika's in blokjes, de courgette in halvemaantjes, de wortel in reepjes en de prei in ringen. Verdeel de broccoli en bloemkool in roosjes van gelijke grootte. Snijd de lente-ui fijn.
Stap 2
Rasp de knoflook en gember in een kom. Voeg honing, limoensap, Kikkoman Sojasaus en ketchup toe en meng grondig.
Stap 3
Verhit olie in een pan, voeg de wortel en prei toe en bak circa 1 minuut. Voeg de paprika, courgette, broccoli, bloemkool, bevroren erwten of edamame, lente-ui en sugarsnaps toe en bak 3-5 minuten. Voeg de saus toe en meng grondig. Bak nog 1-2 minuten.
Stap 4
Serveer besprenkeld met pinda's of sesamzaadjes.
Recept-ID 1393
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer