

Bier- & teriyakivarkenskoteletten
Varkenskoteletten is een barbecueklassieker. De zoetheid van de teriyakimarinade combineert heerlijk met varkensvlees en de toevoeging van bier maakt het vlees knapperiger en malser.
Voorbereiding
Stap 1
Doe de varkenskoteletten in een kom. Kruid met de gerookte peper, azijn, rozemarijn, mosterd, zwarte peper en honing. Meng grondig. Voeg de Kikkoman Teriyaki marinade toe en meng. Giet het bier over het vlees en zet het 1 uur in de koelkast om te marineren.
Stap 2
Haal het vlees uit de marinade en grill op een hoge temperatuur gedurende 7 minuten aan elke kant.
Stap 3
Serveer de varkenskoteletten met in aluminiumfolie gebakken aardappelen met kruidenboter.
Recept-ID 1112
Recept als PDF
Bedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer