Bowl met warme quinoa en met sesam bedekte zalm en abrikozen
Iets makkelijks en gezonds nodig voor het avondeten? Je zult dol zijn op dit eenvoudige zalmrecept met Ponzu-yoghurtdressing. Het wordt geserveerd met rode, witte en zwarte quinoa, maar je kunt elke soort gebruiken.
Voorbereiding
Stap 1
Kook de quinoa gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2
Snij de zalmfilet in twee stukken, bestrooi met Kikkoman Ponzu en peper en wentel in panko vermengd met sesamzaadjes. Bak aan beide zijden goudbruin.
Stap 3
Verdeel ondertussen de broccoli in kleinere roosjes en kook deze beetgaar. Snij de abrikozen doormidden, verwijder de pitten en rooster ze aan beide kanten met de rozemarijnblaadjes in een licht ingevette pan.
Stap 4
Meng de yoghurt met olijfolie, Kikkoman Ponzu, peper en gehakte munt.
Stap 5
Verdeel de gekookte quinoa over kommen en voeg de rest van de toppings toe.
Recept-ID 1050
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer