

Broccoli-bloemkoolsalade
Deze knapperige salade is een geweldig bijgerecht voor bij de barbecue, maar is ook perfect als voorgerecht of lichte snack.
Ingrediënten
Dressing:
Voorbereiding
Stap 1
Verdeel de broccoli en de bloemkool in kleine roosjes en blancheer ze in gezouten kokend water. Leg ze vervolgens in ijswater om het kookproces te stoppen. Doe de groenten in een grote kom.
Stap 2
Snijd de ui in dunne plakjes en de wortel in staafjes. Voeg toe aan de groenten. Meng grondig.
Stap 3
Meng de Kikkoman sojasaus, de mayonaise, de honing, het sap en de geraspte citroenschil in een aparte kom.
Stap 4
Giet de dressing over de salade en meng alle ingrediënten voorzichtig door elkaar.
Stap 5
Garneer de salade met de geroosterde pompoenpitten, gehakte bieslook en sesamzaadjes.
Recept-ID 1127
Recept als PDF
Bedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer