Champignons Stroganoff met sojasaus
Ingrediënten
Voorbereiding
Stap 1
Verhit de olie in een grote pan met hoge rand en bak de uien 5 minuten tot ze zacht zijn.
Stap 2
Zet het vuur hoger en voeg de champignons toe. Bak alles al roerend 10 minuten lang totdat het goudbruin is.
Stap 3
Voeg knoflook, tijm, paprika en cayennepeper toe en kook alles 2 minuten lang. Voeg vervolgens de bouillon toe en laat het mengsel 10 minuten sudderen. Voeg de zure room, mosterd en sojasaus toe aan de champignons en laat nog eens 10 minuten sudderen.
Stap 4
Terwijl de champignons koken, kookt u de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afgieten en warm houden.
Stap 5
Roer vlak voor het serveren een deel van de peterselie onder de champignons en bewaar de resterende peterselie als garnering. Serveer met wilde rijst en partjes citroen en garneer met peterselie.
Recept-ID 318
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer