

Chili sin carne
Ingrediënten
Voorbereiding
Stap 1
Schil de uien en knoflook, snijd de uien in reepjes en pers de knoflook. Halveer de paprika, maak schoon, was en snijd in reepjes. Laat de linzen uitlekken.
Stap 2
Verhit de olie in een pan, bak de uien en knoflook glazig, voeg de paprika, chiliflakes, koriander, komijn, paprikapoeder en oregano toe en bak alles 1 à 2 minuten. Voeg linzen, tomaten, 300 ml water en teriyakisaus toe en laat alles ca. 15 minuten sudderen.
Stap 3
Schil de zoete aardappel, was deze en snijd in blokjes. Laat de kidneybonen uitlekken, doe ze met de zoete aardappel bij de chili en laat alles nogmaals ca. 20 à 25 minuten sudderen. Garneer de chili sin carne met yoghurt en koriander en serveer met de tortilla’s.
Recept-ID 53
Recept als PDF
Bedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer