Conchiglie-garnalen en groente met curry-slagroomsaus

totale tijd 35 min.
15 min. voorbereidingstijd
20 min. kooktijd

Ingrediënten

4 porties
2 
stelen basilicum
1 
kleine gele paprika
160 g
spitskool
160 g
kerstomaatjes
240 g
conchiglie
160 g
kookklare garnalen
2 eetlepels
olijfolie
zout, versgemalen peper
160 ml
warme favoriete bouillon (bijv. kippen-, groente- of visbouillon)
200 g
slagroom
4 eetlepels
mosterd voor Weisswursten
4 theelepels
currypoeder
Voedingswaarde (per portie): 2143 kJ  /  508 kcal
23,7 g Vetten
19 g Eiwitten
52,5 g Koolhydraten

Voorbereiding

Stap 1

Pluk de basilicumblaadjes, was en dep ze droog. Halveer de paprika, verwijder de pitten en de steel en was hem. Was de spitskool en snijd hem met de paprika in blokjes van 2-3 cm. Was de tomaten.

Stap 2

Bereid de conchiglie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was de garnalen en dep ze droog,. Verwarm de olijfolie, doe de garnalen en groente erbij, 4-5 minuten fruiten, licht kruiden met zout en peper, haal ze eruit en hou ze warm.

Stap 3

Doe de bouillon, slagroom, mosterd en currypoeder in het braadvet van de garnalen, breng ze aan de kook en laat ze licht inkoken.

Stap 4

Meng de groente, garnalen en conchiglie met de saus, dien ze op de borden, garneer met basilicum en serveer.

Recept-ID 131

Recept als PDF

PDF downloaden

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

Pluk de basilicumblaadjes, was en dep ze droog. Halveer de paprika, verwijder de pitten en de steel en was hem. Was de spitskool en snijd hem met de paprika in blokjes van 2-3 cm. Was de tomaten.

Bereid de conchiglie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was de garnalen en dep ze droog,. Verwarm de olijfolie, doe de garnalen en groente erbij, 4-5 minuten fruiten, licht kruiden met zout en peper, haal ze eruit en hou ze warm.

Doe de bouillon, slagroom, mosterd en currypoeder in het braadvet van de garnalen, breng ze aan de kook en laat ze licht inkoken.

Meng de groente, garnalen en conchiglie met de saus, dien ze op de borden, garneer met basilicum en serveer.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02
03
04

Mis geen lekkere dingen!

Meld u aan voor heerlijke inspiratie op regelmatige basis!
Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.