Conchiglie-garnalen en groente met curry-slagroomsaus
Ingrediënten
Voorbereiding
Stap 1
Pluk de basilicumblaadjes, was en dep ze droog. Halveer de paprika, verwijder de pitten en de steel en was hem. Was de spitskool en snijd hem met de paprika in blokjes van 2-3 cm. Was de tomaten.
Stap 2
Bereid de conchiglie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was de garnalen en dep ze droog,. Verwarm de olijfolie, doe de garnalen en groente erbij, 4-5 minuten fruiten, licht kruiden met zout en peper, haal ze eruit en hou ze warm.
Stap 3
Doe de bouillon, slagroom, mosterd en currypoeder in het braadvet van de garnalen, breng ze aan de kook en laat ze licht inkoken.
Stap 4
Meng de groente, garnalen en conchiglie met de saus, dien ze op de borden, garneer met basilicum en serveer.
Recept-ID 131
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer