

Gazpacho van meloen & limoen
Verfrissende variant van gazpacho met verse watermeloen, knoflook, tomaten, komkommer en paprika, op smaak gebracht met limoensap en Kikkoman sojasaus. Gegarneerd met limoenschijfjes en verse kruiden.
Voorbereiding
Stap 1
Pel de knoflook, verwijder de zaadlijsten van de peper en pureer beide, samen met de helft van de meloenpulp, tomaten en komkommer in een krachtige blender.
Stap 2
Breng de soep op smaak met limoensap, Kikkoman sojasaus en peper. Snijd de resterende meloen in kleine blokjes en voeg toe.
Stap 3
Snijd de limoen in plakjes en snijd deze in kwarten.
Stap 4
Soep over kommen verdelen, garneren met limoen en basilicum en serveren.
Tip:
Gebruik de ingrediënten indien mogelijk koud uit de koelkast.
Serveer met knapperige soepstengels.
Vries de meloenblokjes in en voeg ze vlak voor het serveren toe; dit maakt de soep extra verfrissend.
Recept-ID 1143
Recept als PDF
Bedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer