

Gemakkelijk te maken: cheesy gebakken polenta
Eenvoudig. Altijd even lekker. Polenta is gemakkelijk te bereiden en past bij veel favoriete gerechten als bijgerecht.
Voorbereiding
Stap 1
Zet het water op het vuur en breng het aan de kook. Breng op smaak met de suiker en de Kikkoman sojasaus.
Stap 2
Wanneer het water kookt, voeg de polenta toe en blijf voortdurend roeren. Zet nu het vuur lager en laat de polenta ongeveer 10 minuten sudderen terwijl u blijft roeren.
Stap 3
Breng vervolgens op smaak met de olijfolie, Parmezaanse kaas, peper en nootmuskaat. Giet de polenta in een kleine springvorm en laat afkoelen. Eenmaal afgekoeld, portioneer en sauteer het in een pan met een beetje olie.
Recept-ID 1074
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer