Gemarineerde kippendij met cashewnoten en paprika
Gemarineerde kippendij met cashewnoten en paprika

Gemarineerde kippendij met cashewnoten en paprika

4,5 2 beoordelingen
totale tijd 1 u.
1 u. voorbereidingstijd

Ingrediënten

4 porties
8 
kippendijen
1 
ui, in partjes gesneden
2 el
olie
1 
grote oranje paprika, in grove stukken gesneden
50 g
geroosterde cashewnoten
Voedingswaarde (per portie):2.117 kJ / 505 kcal
34 gVetten
35 gEiwitten
14,4 gKoolhydraten

Voorbereiding

Stap 1

Verwarm de oven voor op 180°C (hetelucht) / 200°C (boven- en onderwarmte) / stand 6 (gas). Verdeel de kippendijen en ui over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie en bak 30 minuten in de oven.  

Stap 2

Haal de bakplaat uit de oven, voeg de paprika en teriyakisaus toe, meng alles goed en zet nog eens 25 minuten in de oven. Voeg na 15 minuten de cashewnoten toe. Serveer met geroosterde zoete aardappels of rijst.

Recept-ID 412

Recept als PDF

PDF downloaden

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

Verwarm de oven voor op 180°C (hetelucht) / 200°C (boven- en onderwarmte) / stand 6 (gas). Verdeel de kippendijen en ui over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie en bak 30 minuten in de oven.  

Haal de bakplaat uit de oven, voeg de paprika en teriyakisaus toe, meng alles goed en zet nog eens 25 minuten in de oven. Voeg na 15 minuten de cashewnoten toe. Serveer met geroosterde zoete aardappels of rijst.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02

Loop nooit iets mis!

Interessante informatie, heerlijke recepten en leuke winacties

Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.