Gierstballetjes in pittige currysaus
Verras uw gasten met vegetarische gierstballetjes in een pittige currysaus. Zelfs de grootste vleesliefhebbers krijgen hier geen genoeg van.
Voorbereiding
Stap 1
Doe de gierst in een pan met 220 ml water en kook met het deksel op de pan 12 minuten op laag vuur. Hak ondertussen de peterselie en basilicum fijn.
Stap 2
Meng de hete gierst met de gedroogde tomaten en daarna met de kruiden. Zet opzij om af te koelen.
Stap 3
Snipper de ui en de chilipeper, en bak in olie samen met de currypasta. Voeg de passata tomatensaus toe en laat 10 minuten pruttelen. Roer de kokosmelk en de Ponzu sojasaus Citrus door het mengsel.
Stap 4
Draai kleine balletjes van het gierstmengsel en dien op met de warme currysaus.
Recept-ID 877
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer