

Goulashssoep met rundvlees, varkensvlees en kipfilet
Een stevige goulashssoep met mals rundvlees, aromatische varkensschouder en kippenpoten zonder bot, gecombineerd met de zoutige smaak van feta, ziltige olijven en een vleugje citroen.
Ingrediënten
Voorbereiding
Stap 1

1 ui, in blokjes – 2 knoflooktenen, fijngehakt – 1 rode paprika, in blokjes – 150 g runderprocureur, in blokjes (2 x 2 cm) – 150 g varkensschouder, in blokjes (2 x 2 cm) – 150 g kippenpoten zonder bot, in blokjes (2 x 2 cm) – 4 el olijfolie om te bakken
Verhit de olijfolie in een grote pan op het vuur. Voeg de ui toe en bak glazig. Roer de stukjes knoflook en paprika erdoorheen en bak tot ze zacht zijn. Voeg dan de blokjes rundvlees, varkensschouder en kip toe en bak aan alle kanten bruin.
Stap 2

2 el tomatenpuree – 1 tl paprikapoeder – ½ tl komijnzaad – 700 ml runder‑ of groentebouillon – 80 ml Kikkoman Teriyaki Marinade – 50 g fetakaas, verkruimeld – 80 g zwarte olijven, in plakjes – 1 citroen, in partjes – 10 g verse peterselie, gehakt (voor garnering)
Roer de tomatenpuree, paprikapoeder en komijnzaad erdoorheen en laat nog 1 minuut koken. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook. Kook 35‑40 minuten of tot het vlees mals is. Breng de soep op smaak met Kikkoman Teriyaki Marinade. Serveer de goulashsoep heet, gegarneerd met verkruimelde feta, plakjes olijf, citroenschijfjes en gehakte peterselie.
Recept-ID 1453
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer