Worstjes gevuld met kaas en jalapeño
Worstjes gevuld met kaas en jalapeño

Worstjes gevuld met kaas en jalapeño

4,3 8 beoordelingen
totale tijd 40 min.
20 min. voorbereidingstijd
20 min. kooktijd

Worstjes gevuld met kaas en jalapeño, gewikkeld in knapperig spek en geglaceerd met Kikkoman Teriyaki BBQ-saus met Honing — een perfecte combinatie van hartige en zoete smaken.

Ingrediënten

2 porties
2 
jalapeño’s
50 g
cheddar
4 
barbecueworstjes
100 g
gerookt spek, in plakjes

Teriyakimosterd:

4 el
mosterd
1 tl
geraspte gember
 ½ tl
honing
1 el
geroosterde sesamzaadjes
Voedingswaarde (per portie):4.254 kJ / 1.017 kcal
76 gVetten
43 gEiwitten
33 gKoolhydraten

Voorbereiding

Stap 1

2  jalapeño’s – 50 g cheddar – 4  barbecueworstjes – 100 g gerookt spek, in plakjes

Snijd de jalapeño in lange reepjes. Snijd de kaas in de vorm van lucifers. Snijd de worstjes in de lengte, maar niet helemaal doormidden. Vul ze met de jalapeño en kaas, en wikkel daarna in het spek.

Stap 2

4 el mosterd – 2 el Kikkoman Teriyaki Barbecuesaus met Honing ½ tl honing – 1 tl geraspte gember – 1 el geroosterde sesamzaadjes – 1 tl Kikkoman Geroosterde Sesamolie

Meng de mosterd met Kikkoman Teriyaki BBQ‑saus met Honing, honing, gember, sesamzaadjes en sesamolie in een kom.

Stap 3

4 el Kikkoman Teriyaki Barbecuesaus met Honing

Smeer de worstjes in met Kikkoman Teriyaki BBQ‑saus met honing en bak ze aan alle kanten op een hete barbecue tot het spek en de worstjes bruin zijn. Serveer met de teriyakimosterd.

Recept-ID 1443

Recept als PDF

PDF downloaden

Bedankt voor uw feedback!

Laat ons weten wat u ervan vindt

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

2 jalapeño’s – 50 g cheddar – 4 barbecueworstjes – 100 g gerookt spek, in plakjes

Snijd de jalapeño in lange reepjes. Snijd de kaas in de vorm van lucifers. Snijd de worstjes in de lengte, maar niet helemaal doormidden. Vul ze met de jalapeño en kaas, en wikkel daarna in het spek.

4 el mosterd – 2 el Kikkoman Teriyaki Barbecuesaus met Honing ½ tl honing – 1 tl geraspte gember – 1 el geroosterde sesamzaadjes – 1 tl Kikkoman Geroosterde Sesamolie

Meng de mosterd met Kikkoman Teriyaki BBQ‑saus met Honing, honing, gember, sesamzaadjes en sesamolie in een kom.

4 el Kikkoman Teriyaki Barbecuesaus met Honing

Smeer de worstjes in met Kikkoman Teriyaki BBQ‑saus met honing en bak ze aan alle kanten op een hete barbecue tot het spek en de worstjes bruin zijn. Serveer met de teriyakimosterd.

Laat ons weten wat u ervan vindt

Bedankt voor uw feedback!

Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!

01
02
03

Loop nooit iets mis!

Interessante informatie, heerlijke recepten en leuke winacties

Foutbericht: Niet alle verplichte velden zijn ingevuld.

Ik wil graag e-mailupdates ontvangen over aanbiedingen en productinformatie. Het is gratis! U kunt zich op elk moment uitschrijven.