

Worstjes gevuld met kaas en jalapeño
Worstjes gevuld met kaas en jalapeño, gewikkeld in knapperig spek en geglaceerd met Kikkoman Teriyaki BBQ-saus met Honing — een perfecte combinatie van hartige en zoete smaken.
Voorbereiding
Stap 1

2 jalapeño’s – 50 g cheddar – 4 barbecueworstjes – 100 g gerookt spek, in plakjes
Snijd de jalapeño in lange reepjes. Snijd de kaas in de vorm van lucifers. Snijd de worstjes in de lengte, maar niet helemaal doormidden. Vul ze met de jalapeño en kaas, en wikkel daarna in het spek.
Stap 2

4 el mosterd – 2 el Kikkoman Teriyaki Barbecuesaus met Honing – ½ tl honing – 1 tl geraspte gember – 1 el geroosterde sesamzaadjes – 1 tl Kikkoman Geroosterde Sesamolie
Meng de mosterd met Kikkoman Teriyaki BBQ‑saus met Honing, honing, gember, sesamzaadjes en sesamolie in een kom.
Stap 3

4 el Kikkoman Teriyaki Barbecuesaus met Honing
Smeer de worstjes in met Kikkoman Teriyaki BBQ‑saus met honing en bak ze aan alle kanten op een hete barbecue tot het spek en de worstjes bruin zijn. Serveer met de teriyakimosterd.
Recept-ID 1443
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer