Het beste van bessensoep
Heerlijk verfrissende soep van verse bessen met een toets van kersensap en Kikkoman Ponzu sojasaus Citrus, gegarneerd met pistache zure room.
Voorbereiding
Stap 1
Pureer 150 g bessen met kersensap en 1 theelepel suiker en breng op smaak met Kikkoman Ponzu sojasaus Citrus. Voeg de overige bessen toe.
Stap 2
Meng de zure room met de overgebleven suiker en de pistachenoten.
Stap 3
Schep de soep op, garneer met de pistache zure room, besprenkel met Kikkoman Ponzu sojasaus Citrus naar smaak en serveer.
Tip
Garneer met geroosterde cashewnoten.
Gebruik in plaats van suiker bourbon vanillesuiker of verfijn met vanillepulp.
Voor een veganistische versie vervang je de zure room door een veganistisch alternatief.
Recept-ID 1141
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer