Kekererwtenburger
totale tijd500 min.
10 min.voorbereidingstijd
480 min.marineertijd
10 min.kooktijd
Voedingswaarde (per portie):1136 kJ / 271 kcal
9,5 gVetten
12,5 gEiwitten
36,9 gKoolhydraten
Voorbereiding
Stap 1
Week de kekererwten 8 uur lang in water. Ingeweekte kekererwten met het water, ei, het geplette teentje knoflook en bakpoeder en natron mengen met het meel, Kikkoman natuurlijk gebrouwen biologische sojasaus en de kruiden. Verhit de olie in een pan en maak met een lepel burgerpatties. Bak deze enkele minuten van iedere kant goudbruin aan.
Stap 2
Serveer met een saus, bijvoorbeeld met kruiden gemengde natuurlijke yoghurt.
Tip:
in plaats van gedroogde kekererwten kunnen kekererwten uit het blik worden gebruikt.
Recept-ID 314
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer