

Kimchi pannenkoeken
Bereidingswijze en ingrediënten voor het maken van uitzonderlijk lekker kimchi pannenkoeken.
Ingrediënten
Voor het pannenkoekenbeslag
Voor de saus
Voorbereiding
Stap 1
Voor het pannenkoekenbeslag: was de Chinese kool, dep deze droog en hak het in grove stukken. Pel de ui en snij het in dunne stukjes. Snijd de garnalen in tweeën of in drieën, afhankelijk van hun grootte.
Stap 2
Doe het meel en het aardappelzetmeel in een kom, voeg geleidelijk zo’n 90 ml water toe en klop het tot een glad beslag om klonten te vermijden.
Stap 3
Voeg de Kikkoman Kimchi Chilisaus toe en roer alles goed door elkaar. Voeg de overige ingrediënten (behalve de sesamolie) voor het pannenkoekenbeslag toe en meng ze.
Stap 4
Doe de sesamolie in een koekenpan, verwarm het op een hoog vuur en bak de pannenkoeken. Bak ze eerst aan één kant tot deze krokant is, draai ze dan om en bak de andere kant op dezelfde manier.
Stap 5
Besprenkel de pannenkoeken met een beetje sesamolie en laat ze bakken tot ze krokant zijn. Garneer indien gewenst met wat ringetjes lente-ui.
Stap 6
Voor de saus: meng alle ingrediënten en serveer het met de pannenkoeken.
Recept-ID 1024
Recept als PDF
Bedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer