

Kippenvleugels met soja en honing
Sappige, kleverige barbecuekippenvleugels met een aroma van honing en gekaramelliseerde groenten. Zo simpel en heerlijk!
Ingrediënten
Vegetables for grilling:
Voorbereiding
Stap 1
Leg de kippenvleugels in een kom.
Stap 2
Maak de marinade in een aparte kom - meng de wijn, Kikkoman sojasaus, olijfolie, het sap en de schil, honing, gedroogde kruiden, knoflook en kruiden.
Stap 3
Bestrijk de vleugels grondig met de marinade en zet opzij om te marineren.
Stap 4
Schil de groenten en snijd ze in vieren.
Stap 5
Doe ze in een kom en meng goed met Kikkoman sojasaus, honing, olijfolie en tijm. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 6
Grill de kippenvleugels samen met de groenten op een voorverwarmd oppervlak van medium temperatuur gedurende ongeveer 10 minuten aan elke kant voor de vleugels en 25-30 minuten aan elke kant voor de groenten.
Stap 7
Draai ze van tijd tot tijd om.
Recept-ID 1109
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer