

Kruidige, in soja gemarineerde entrecotes
totale tijd
45 min.
5 min.
voorbereidingstijd
30 min.
marineertijd
10 min.
kooktijd
Umami-rijke sojasaus en verse kruiden vormen een heerlijke BBQ-marinade die de entrecote een uniek aroma geeft. Of u nu van rauwe of doorbakken biefstuk houdt, dit recept zorgt voor sappige, malse resultaten.
Voedingswaarde (per portie):
3384 kJ
/
846 kcal
53 g
Vetten
86 g
Eiwitten
5 g
Koolhydraten
Voorbereiding
Stap 1
Doe alle marinade-ingrediënten (alles behalve de biefstuk) in een mengkom en roer ze grondig met een mixer.
Stap 2
Bedek het vlees met de gemengde marinade en zet 30 minuten in de koelkast.
Stap 3
Verwijder na deze tijd de overtollige marinade van het vlees en grill de entrecotes op hoge temperatuur gedurende 2 tot 5 minuten aan elke kant, naargelang uw voorkeur.
Recept-ID 1111
Recept als PDF
Bedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer