

Loaded nacho's met guacamole en salsa
Deze nacho's kan je naar eigen smaak maken. Voeg qua toppings toe wat jij lekker vindt. Ze zijn heerlijk in combinatie met iets groens als tegenhanger voor de kaas. Indien gewenst, kun je sugarsnaps, paprika's en verse chilipepers toevoegen voor de pikante toets.
Ingrediënten
Nacho’s
Guacamole
Voorbereiding
Stap 1
Rasp de knoflook fijn en meng het met sojasaus, peper en komijn. Marineer hierin de biefstuk gedurende 10 minuten. Grill dan gedurende 4 minuten per kant op een gloeiend hete grillpan. Als alternatief kun je ook een gewone pan gebruiken met een beetje olie erin. Laat de biefstuk 5 minuten rusten voordat je deze in dunne reepjes snijdt.
Stap 2
Voor de guacamole: Snijd de tomaten, sjalotten en knoflook fijn. Doe dit in een vijzel met olijfolie en meng het wat voordat je de blokjes avocado toevoegt. Stamp het een beetje en breng het op smaak met sojasaus, limoensap, gehakte koriander en komijn
Stap 3
Leg de nachochips op een bakplaat of in een braadpan. Doe de kaas erop en zet het 5-6 minuten in een voorverwarmde oven (180 graden) tot de kaas gesmolten is.
Stap 4
Beleg de nacho's met de dunne biefstuk reepjes, guacamole, gehalveerde tomaten, maïs, ingelegde uien, crème fraîche, salsa en verse koriander.
Recept-ID 1094
Recept als PDF
Bedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer