Loempia's met kippenborst à la Kikkoman
Voorbereiding
Stap 1
Halveer de voorbereide kippenborstfilet en bestrijk het met een marinade van sojasaus, sherry en walnootolie. Snijd de paprika’s en witte kool in reepjes. Braad in verhitte olie de kippenborstfilets goed aan en zet dit opzij (warm houden). Stoof de groenten in het resterende vet, breng het op smaak met zout en peper en laat het afkoelen. Leg de deegblaadjes naast elkaar, verdeel de kipfilets erover en bedek het met de groenten. Leg eerst het onderste deeggedeelte over de vulling, dan de zijden rechts en links erover slaan, vervolgens de randen met eigeel bestrijken, dichtrollen en in het verhitte vet goudbruin bakken.
Stap 2
Serveer naar wens met sojasaus als dip.
Recept-ID 3
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer