Makkelijke quinoa bowl met citrusgarnalen en komkommersalade
Een eenvoudig, heerlijk recept van knapperige citroengarnalen op een bedje van kruidige quinoa en komkommers met Spaanse peper en sesam. Wie wil dit nu niet als lunch?
Voorbereiding
Stap 1
Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Stap 2
Klop ondertussen het ei los met Kikkoman Ponzu, limoenschil en bloem. Wentel de schoongemaakte garnalen in dit beslag en bak ze in hete olie.
Stap 3
Snij de komkommers in dikke plakken, meng met gehakte chili, gehakte bieslook, citroenschil, Kikkoman Ponzu en sesamzaadjes. Meng de gehakte koriander met de gekookte quinoa. Verdeel alles over twee kommen en serveer.
Recept-ID 1051
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer