

Mexicaanse maïssalade / Esquites
Dit is een eenvoudig en gemakkelijk recept voor maïssalade. Je kan er ook wat zwarte bonen aan toevoegen. Dit is een lekker bijgerecht bij taco's of nacho's.
Ingrediënten
Voorbereiding
Stap 1
Verhit een koekenpan en voeg olie toe. Haal de maïs met een scherp mes van de kolf of ontdooi de bevroren suikermaïs.
Stap 2
Bak de maïs in de pan tot deze goudbruin wordt - zo’n 4-5 minuten. Doe het dan in een kom.
Stap 3
Voeg fijngehakte lente-uitjes en chilipeper toe aan de maïs. Meng mayonaise, chilipoeder, limoensap en teriyakimarinade erdoor. Voeg vlak voor het serveren fijngehakte koriander en geraspte kaas toe. Garneer de salade met extra korianderblaadjes.
Recept-ID 1061
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer