

Paddenstoelensaus met room, mosterd en sojasaus
Gebakken eekhoorntjesbrood in een romige saus et de onweerstaanbare smaak van Kikkoman Sojasaus. Eenvoudig te bereiden en erg lekker in combinatie met vlees.
Voorbereiding
Stap 1
Maak het eekhoorntjesbrood schoon en snijd in stukjes. Bak lichtbruin in een koekenpan met hete olie.
Stap 2
Schep de paddenstoelen uit de bakpan en verwijder de resterende olie.
Stap 3
Voeg room, mosterd en sojasaus toe en breng alles aan de kook. Roer tot een gladde saus.
Stap 4
Voeg de paddenstoelen toe, breng het gerecht op smaak met zwarte peper en serveer warm met vlees naar keuze (bijv. biefstuk). Garneer met verse peterselie.
Recept-ID 890
Recept als PDF
PDF downloadenBedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer