

Radijs kimchi
totale tijd
90 min.
15 min.
voorbereidingstijd
75 min.
marineertijd
Bereidingswijze en ingrediënten voor het maken van lekkere radijs kimchi.
Voedingswaarde (per portie):
393 kJ
/
94 kcal
2,6 g
Vetten
3,1 g
Eiwitten
11,5 g
Koolhydraten
Voorbereiding
Stap 1
Was en schil de radijs en snijd het in blokjes van 2 cm.
Stap 2
Wrijf het in met zout en laat het ongeveer 1 uur in een kom staan.
Stap 3
Was de radijs om het zout te verwijderen en knijp hem goed uit.
Stap 4
Meng de radijs met Kikkoman Pittige Chilisaus voor Kimchi, gemalen sesamzaad en suiker (of doe het in een diepvrieszakje) en laat het minstens 15 minuten in de koelkast afkoelen. Serveer de radijs kimchi.
Stap 5
Gemarineerde radijs kimchi kan zo’n 3 tot 4 dagen in de koelkast worden bewaard.
Recept-ID 1020
Recept als PDF
Bedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer