

Ravioli met eekhoorntjesbrood
De juiste hoeveelheid eekhoorntjesbroodpoeder verfijnt deze Italiaanse klassieker, samen met de knapperige amaretti als topping.
Voorbereiding
Stap 1
Snijd de champignons fijn. Pel en snijd de uien en de knoflook fijn.
Stap 2
Sauteer alle ingrediënten in boter met 2 takjes tijm en breng op smaak met eekhoorntjesbroodpoeder, suiker en Kikkoman Sojasaus. Zet het vuur lager en laat alles sudderen tot er een compacte massa is ontstaan. Doe dit mengsel in een kom.
Stap 3
Spoel en droog de peterselie, hak deze fijn en voeg deze toe aan het mengsel.
Stap 4
Rol het pastadeeg uit en snijd er cirkels uit met een koffiemok. Bestrijk het uitgesneden pastadeeg met eigeel, vul met het mengsel, vouw dicht en druk stevig aan.
Stap 5
Kook de ravioli voor het serveren 3-4 minuten in kokend water, giet af en voeg een beetje boter met amarettikruimels toe.
Recept-ID 1078
Recept als PDF
Bedankt voor uw feedback!
Laat ons weten wat u ervan vindt
Klik op het aantal sterren dat u wilt geven: hoe meer hoe beter!
Ontdek meer